Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA13 warto?

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema moze mi ktos powiedziec czy warto kupic fife13? nie wiem czy sie grafika zmienila i cos w ogole na lepsze? niech ktos powie kto juz gral ;p

Opublikowano

Przecie fify 13 jeszcze nie ma -.- premiera będzie 25 września <_< Na pewno się dużo zmieni na + , ale ja bym poczekał do wydania demo fify 13 i sprawdził czy się opłaca kupić i ja tak chyba zrobię. Demo PES'a 13 już jest i mi się bardzo podoba.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

@2Up

PRAWIE nic nie różni się w porównaniu z poprzedniczką.

Fifa to i tak co roku to samo, drobne udoskonalenia. Grafika identyczna itd.

Dla mnie najlepsza była 10 :) i nic tego nie zmieni.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Przecie fify 13 jeszcze nie ma -.- premiera będzie 25 września <_< Na pewno się dużo zmieni na + , ale ja bym poczekał do wydania demo fify 13 i sprawdził czy się opłaca kupić i ja tak chyba zrobię. Demo PES'a 13 już jest i mi się bardzo podoba.

na pewno jestes tego pewien? ;p

1344586730-U622292.jpg

@2Up

mnie zaciekawiło to

Opublikowano

Z tymi koszami to już z Fify Street wzięli..

@2Up

prawie nic się nie różni? PES 12 powinien być taki jaki 13. 12 to porażka. 13 ma już szanse znowu na tron wejść.

Opublikowano

na pewno jestes tego pewien? ;p

1344586730-U622292.jpg

mnie zaciekawiło to

To tylko pre-order, czyli kupujesz przed premierą i dostajesz w dniu premiery...

Fakt, fifa co roku nic wielkiego nie daje ale jest już bardzo poprawna i eliminują jedynie błędy.

PES 13 to będzie bardzo dobrze poprawiona 12'stka i ja się chyba na nią skuszę a nie na fifę :c

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

hehehe, będzie pewno demko przed premierą to sobie pykniesz i się zdecydujesz ._..

Nikt nie grał, chyba, że ktoś z mpc jest beta testerem w EA SPORTS.

any way PES '13 zapowiada się miodnie. Ponoć jeszcze jedno, czy dwa demka będą. Ale to które jest dostępne w sieci miażdzy :>.

Opublikowano

ja co roku kupuję fifę na PS 3 a pes'a sciagam na komputer. Oceniam i jeżeli PES mnie bardziej zaciekawi (jak było z pes 6) to sprzedaję fifę i kupuję pesa.

skpUo.png

Opublikowano

Fifa co roku tylko graficzne ulepszenia? Co wy pierdolicie.

Poza tym jak nie żal ci kasy na Fifę to kupuj :) Ja mam prawie że wszystkie części Fify, i właśnie teraz będą najlepsze. PES już w tyle od roku około jest.

Poza tym cena PESa a cena Fify jest bardzo inna. ;) Byłem w Empiku, Fifa 120zł, PES 300zł -.-

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...